| Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
| 1 |
Gastronomiye Disiplinlerarası Bakış
|
|
Güler,O.; Akdağ, G.; Kale, A. (2021).
Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 2 |
Gastronomi ve Tarih
|
|
Güler,O.; Akdağ, G.; Kale, A. (2021).
Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 3 |
Gastronomi ve Arkeoloji
Gastronomi ve Antropoloji
|
|
Güler,O.; Akdağ, G.; Kale, A. (2021).
Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 4 |
Gastronomi ve Din
|
|
Güler,O.; Akdağ, G.; Kale, A. (2021).
Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 5 |
Gastronomi ve Turizm
|
|
Güler,O.; Akdağ, G.; Kale, A. (2021).
Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 6 |
Gastronomi ve Tarım
Gastronomi ve Sürdürülebilirlik
|
|
Güler,O.; Akdağ, G.; Kale, A. (2021).
Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 7 |
Gastronomi ve Sağlık
Gastronomi ve Beslenme & Diyetetik
|
|
Güler,O.; Akdağ, G.; Kale, A. (2021).
Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 8 |
ARA SINAV
|
|
|
| 9 |
Gastronomi ve Fizik & Kimya
|
|
Güler,O.; Akdağ, G.; Kale, A. (2021).
Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 10 |
Gastronomi ve Gıda Mühendisliği
|
|
Güler,O.; Akdağ, G.; Kale, A. (2021).
Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 11 |
Gastronomi ve Teknoloji
|
|
Güler,O.; Akdağ, G.; Kale, A. (2021).
Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 12 |
Gastronomi ve Turizm İşletmeciliği
|
|
Güler,O.; Akdağ, G.; Kale, A. (2021).
Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 13 |
Gastronomi ve Pazarlama
|
|
Güler,O.; Akdağ, G.; Kale, A. (2021).
Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 14 |
Gastronomi ve Muhasebe & Finans
|
|
Güler,O.; Akdağ, G.; Kale, A. (2021).
Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri, Detay Yayıncılık, Ankara.
|
| 15 |
Gastronomi ve İnsan Kaynakları Yönetimi
|
|
Güler,O.; Akdağ, G.; Kale, A. (2021).
Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri, Detay Yayıncılık, Ankara.
|