Week | Topics | Study Materials | Materials |
1 |
History of Spices
|
|
Mete, Oktay (2017) Baharatlar, Soframızın Lezzeti Ağzımızın Tadı. Alfa Kitap.
|
2 |
Cultivation, Harvest and Processing of Spices
|
|
Mete, Oktay (2017) Baharatlar, Soframızın Lezzeti Ağzımızın Tadı. Alfa Kitap.
|
3 |
Spices Used in International Cuisine
|
|
Mete, Oktay (2017) Baharatlar, Soframızın Lezzeti Ağzımızın Tadı. Alfa Kitap.
|
4 |
Herbs Used in Turkish Cuisine
|
|
Mete, Oktay (2017) Baharatlar, Soframızın Lezzeti Ağzımızın Tadı. Alfa Kitap.
|
5 |
Spice Blend
|
|
Mete, Oktay (2017) Baharatlar, Soframızın Lezzeti Ağzımızın Tadı. Alfa Kitap.
|
6 |
Chemical Properties of Spices
|
|
Mete, Oktay (2017) Baharatlar, Soframızın Lezzeti Ağzımızın Tadı. Alfa Kitap.
|
7 |
Sensory Properties of Spices
|
|
Mete, Oktay (2017) Baharatlar, Soframızın Lezzeti Ağzımızın Tadı. Alfa Kitap.
|
8 |
Midterm Exam
|
|
|
9 |
Sensory Analysis of Spices
|
|
Mete, Oktay (2017) Baharatlar, Soframızın Lezzeti Ağzımızın Tadı. Alfa Kitap.
|
10 |
Sensory Analysis of Spices
|
|
Mete, Oktay (2017) Baharatlar, Soframızın Lezzeti Ağzımızın Tadı. Alfa Kitap.
|
11 |
Spice Tastings
|
|
Mete, Oktay (2017) Baharatlar, Soframızın Lezzeti Ağzımızın Tadı. Alfa Kitap.
|
12 |
Spices for Health
|
|
Mete, Oktay (2017) Baharatlar, Soframızın Lezzeti Ağzımızın Tadı. Alfa Kitap.
|
13 |
Using Spices in Recipes
|
|
Mete, Oktay (2017) Baharatlar, Soframızın Lezzeti Ağzımızın Tadı. Alfa Kitap.
|
14 |
Using Spices in Recipes
|
|
Mete, Oktay (2017) Baharatlar, Soframızın Lezzeti Ağzımızın Tadı. Alfa Kitap.
|
15 |
Using Spices in Recipes
|
|
|