Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Baharatların Tarihi
|
|
Mete, Oktay (2017) Baharatlar, Soframızın Lezzeti Ağzımızın Tadı. Alfa Kitap.
|
2 |
Baharatların Yetiştirmesi, Hasadı ve İşlenmesi
|
|
Mete, Oktay (2017) Baharatlar, Soframızın Lezzeti Ağzımızın Tadı. Alfa Kitap.
|
3 |
Uluslararası Mutfaklarda Kullanılan Baharatlar
|
|
Mete, Oktay (2017) Baharatlar, Soframızın Lezzeti Ağzımızın Tadı. Alfa Kitap.
|
4 |
Türk Mutfağında Kullanılan Otlar
|
|
Mete, Oktay (2017) Baharatlar, Soframızın Lezzeti Ağzımızın Tadı. Alfa Kitap.
|
5 |
Baharat Karışımı
|
|
Mete, Oktay (2017) Baharatlar, Soframızın Lezzeti Ağzımızın Tadı. Alfa Kitap.
|
6 |
Baharatların Kimyasal Özellikleri
|
|
Mete, Oktay (2017) Baharatlar, Soframızın Lezzeti Ağzımızın Tadı. Alfa Kitap.
|
7 |
Baharatların Duyusal Özellikleri
|
|
Mete, Oktay (2017) Baharatlar, Soframızın Lezzeti Ağzımızın Tadı. Alfa Kitap.
|
8 |
Ara Sınav
|
|
|
9 |
Baharatların Duyusal Analizi
|
|
Mete, Oktay (2017) Baharatlar, Soframızın Lezzeti Ağzımızın Tadı. Alfa Kitap.
|
10 |
Baharatların Duyusal Analizi
|
|
Mete, Oktay (2017) Baharatlar, Soframızın Lezzeti Ağzımızın Tadı. Alfa Kitap.
|
11 |
Baharat Tadımları
|
|
Mete, Oktay (2017) Baharatlar, Soframızın Lezzeti Ağzımızın Tadı. Alfa Kitap.
|
12 |
Sağlık Yönünden Baharatlar
|
|
Mete, Oktay (2017) Baharatlar, Soframızın Lezzeti Ağzımızın Tadı. Alfa Kitap.
|
13 |
Yemek Tariflerinde Baharat Kullanımı
|
|
Mete, Oktay (2017) Baharatlar, Soframızın Lezzeti Ağzımızın Tadı. Alfa Kitap.
|
14 |
Yemek Tariflerinde Baharat Kullanımı
|
|
Mete, Oktay (2017) Baharatlar, Soframızın Lezzeti Ağzımızın Tadı. Alfa Kitap.
|
15 |
Yemek Tariflerinde Baharat Kullanımı
|
|
|