| Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
| 1 |
Beslenme ile ilgili kavramlar, Beslenme ve sağlık
|
|
Mehmetoğlu İ.(2007) Gıdalar ve Sağlıklı Beslenme, Nesil matbaacılık, İstanbul, s:38-60).
|
| 2 |
Besin öğeleri (Karbonhidratlar)
|
|
Mehmetoğlu İ.(2007) Gıdalar ve Sağlıklı Beslenme, Nesil matbaacılık, İstanbul, s:38-60).
|
| 3 |
Besin öğeleri (Proteinler)
|
|
Mehmetoğlu İ.(2007) Gıdalar ve Sağlıklı Beslenme, Nesil matbaacılık, İstanbul, s:38-60).
|
| 4 |
Besin öğeleri (Yağlar)
|
|
Mehmetoğlu İ.(2007) Gıdalar ve Sağlıklı Beslenme, Nesil matbaacılık, İstanbul, s:38-60).
|
| 5 |
Besin öğeleri (Vitaminler)
|
|
Mehmetoğlu İ.(2007) Gıdalar ve Sağlıklı Beslenme, Nesil matbaacılık, İstanbul, s:38-60).
|
| 6 |
Besin öğeleri (Su ve Mineraller)
|
|
Mehmetoğlu İ.(2007) Gıdalar ve Sağlıklı Beslenme, Nesil matbaacılık, İstanbul, s:38-60).
|
| 7 |
Besin grupları
|
|
Mehmetoğlu İ.(2007) Gıdalar ve Sağlıklı Beslenme, Nesil matbaacılık, İstanbul, s:38-60).
|
| 8 |
Ara Sınav
|
|
|
| 9 |
Enerji metabolizması, Enerji dengesizlikleri
|
|
Mehmetoğlu İ.(2007) Gıdalar ve Sağlıklı Beslenme, Nesil matbaacılık, İstanbul, s:38-60).
|
| 10 |
Beslenme bozuklukları
|
|
Mehmetoğlu İ.(2007) Gıdalar ve Sağlıklı Beslenme, Nesil matbaacılık, İstanbul, s:38-60).
|
| 11 |
Besin Hijyeni ve Sanitasyonu
|
|
Mehmetoğlu İ.(2007) Gıdalar ve Sağlıklı Beslenme, Nesil matbaacılık, İstanbul, s:38-60).
|
| 12 |
Food Hygiene and Sanitation
|
|
Mehmetoğlu İ.(2007) Gıdalar ve Sağlıklı Beslenme, Nesil matbaacılık, İstanbul, s:38-60).
|
| 13 |
Hastalıklarda beslenme
|
|
Mehmetoğlu İ.(2007) Gıdalar ve Sağlıklı Beslenme, Nesil matbaacılık, İstanbul, s:38-60).
|
| 14 |
Gastronomide Sağlıklı Beslenme
|
|
Mehmetoğlu İ.(2007) Gıdalar ve Sağlıklı Beslenme, Nesil matbaacılık, İstanbul, s:38-60).
|
| 15 |
Genel tekrar
|
|
|