Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Beslenme ile ilgili kavramlar, Beslenme ve sağlık
|
|
Mehmetoğlu İ.(2007) Gıdalar ve Sağlıklı Beslenme, Nesil matbaacılık, İstanbul, s:38-60).
|
2 |
Besin öğeleri (Karbonhidratlar)
|
|
Mehmetoğlu İ.(2007) Gıdalar ve Sağlıklı Beslenme, Nesil matbaacılık, İstanbul, s:38-60).
|
3 |
Besin öğeleri (Proteinler)
|
|
Mehmetoğlu İ.(2007) Gıdalar ve Sağlıklı Beslenme, Nesil matbaacılık, İstanbul, s:38-60).
|
4 |
Besin öğeleri (Yağlar)
|
|
Mehmetoğlu İ.(2007) Gıdalar ve Sağlıklı Beslenme, Nesil matbaacılık, İstanbul, s:38-60).
|
5 |
Besin öğeleri (Vitaminler)
|
|
Mehmetoğlu İ.(2007) Gıdalar ve Sağlıklı Beslenme, Nesil matbaacılık, İstanbul, s:38-60).
|
6 |
Besin öğeleri (Su ve Mineraller)
|
|
Mehmetoğlu İ.(2007) Gıdalar ve Sağlıklı Beslenme, Nesil matbaacılık, İstanbul, s:38-60).
|
7 |
Besin grupları
|
|
Mehmetoğlu İ.(2007) Gıdalar ve Sağlıklı Beslenme, Nesil matbaacılık, İstanbul, s:38-60).
|
8 |
Ara Sınav
|
|
|
9 |
Enerji metabolizması, Enerji dengesizlikleri
|
|
Mehmetoğlu İ.(2007) Gıdalar ve Sağlıklı Beslenme, Nesil matbaacılık, İstanbul, s:38-60).
|
10 |
Beslenme bozuklukları
|
|
Mehmetoğlu İ.(2007) Gıdalar ve Sağlıklı Beslenme, Nesil matbaacılık, İstanbul, s:38-60).
|
11 |
Besin Hijyeni ve Sanitasyonu
|
|
Mehmetoğlu İ.(2007) Gıdalar ve Sağlıklı Beslenme, Nesil matbaacılık, İstanbul, s:38-60).
|
12 |
Food Hygiene and Sanitation
|
|
Mehmetoğlu İ.(2007) Gıdalar ve Sağlıklı Beslenme, Nesil matbaacılık, İstanbul, s:38-60).
|
13 |
Hastalıklarda beslenme
|
|
Mehmetoğlu İ.(2007) Gıdalar ve Sağlıklı Beslenme, Nesil matbaacılık, İstanbul, s:38-60).
|
14 |
Gastronomide Sağlıklı Beslenme
|
|
Mehmetoğlu İ.(2007) Gıdalar ve Sağlıklı Beslenme, Nesil matbaacılık, İstanbul, s:38-60).
|
15 |
Genel tekrar
|
|
|