Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Maliyet kontrolünün tanımı, kapsamı, önemi, amacı ve temel kavramlar
|
|
Ahmet Aktaş, Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Livane Matbaası, Antalya, 2001.
|
2 |
Yiyecek maliyet kontrol süreci: Satın alma kontrolü
|
|
Ahmet Aktaş, Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Livane Matbaası, Antalya, 2001.
|
3 |
Yiyecek maliyet kontrol süreci:tesellüm kontrolü
|
|
Ahmet Aktaş, Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Livane Matbaası, Antalya, 2001.
|
4 |
Yiyecek maliyet kontrol süreci:Depolama ve dağıtım kontrolü
|
|
Ahmet Aktaş, Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Livane Matbaası, Antalya, 2001.
|
5 |
Yiyecek maliyet kontrol süreci:Üretim kontrolü
|
|
Ahmet Aktaş, Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Livane Matbaası, Antalya, 2001.
|
6 |
Yiyecek maliyet kontrol süreci: Gelir kontrolü
|
|
Ahmet Aktaş, Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Livane Matbaası, Antalya, 2001.
|
7 |
İçecek maliyet kontrol süreci: Satın alma, depolama ve dağıtım kontrolü
|
|
Ahmet Aktaş, Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Livane Matbaası, Antalya, 2001.
|
8 |
Ara sınav
|
|
Ahmet Aktaş, Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Livane Matbaası, Antalya, 2001.
|
9 |
İçecek maliyet kontrol süreci: İçecek üretim kontrolü
|
|
Ahmet Aktaş, Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Livane Matbaası, Antalya, 2001.
|
10 |
İçecek maliyet kontrol süreci: Gelir kontrolü
|
|
Ahmet Aktaş, Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Livane Matbaası, Antalya, 2001.
|
11 |
İşgücü maliyet kontrolü
|
|
Ahmet Aktaş, Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Livane Matbaası, Antalya, 2001.
|
12 |
Yiyecek içecek işletmelerinde fiyatlama ve fiyatlama yaklaşımlarının planlanması
|
|
Ahmet Aktaş, Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Livane Matbaası, Antalya, 2001.
|
13 |
Yiyecek içecek maliyet kontrol yöntemleri
|
|
Ahmet Aktaş, Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Livane Matbaası, Antalya, 2001.
|
14 |
Maliyet ve satışların analizi
|
|
Ahmet Aktaş, Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Livane Matbaası, Antalya, 2001.
|
15 |
Genel tekrar
|
|
Ahmet Aktaş, Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Livane Matbaası, Antalya, 2001.
|