| Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
| 1 |
Maliyet kontrolünün tanımı, kapsamı, önemi, amacı ve temel kavramlar
|
|
Ahmet Aktaş, Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Livane Matbaası, Antalya, 2001.
|
| 2 |
Yiyecek maliyet kontrol süreci: Satın alma kontrolü
|
|
Ahmet Aktaş, Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Livane Matbaası, Antalya, 2001.
|
| 3 |
Yiyecek maliyet kontrol süreci:tesellüm kontrolü
|
|
Ahmet Aktaş, Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Livane Matbaası, Antalya, 2001.
|
| 4 |
Yiyecek maliyet kontrol süreci:Depolama ve dağıtım kontrolü
|
|
Ahmet Aktaş, Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Livane Matbaası, Antalya, 2001.
|
| 5 |
Yiyecek maliyet kontrol süreci:Üretim kontrolü
|
|
Ahmet Aktaş, Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Livane Matbaası, Antalya, 2001.
|
| 6 |
Yiyecek maliyet kontrol süreci: Gelir kontrolü
|
|
Ahmet Aktaş, Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Livane Matbaası, Antalya, 2001.
|
| 7 |
İçecek maliyet kontrol süreci: Satın alma, depolama ve dağıtım kontrolü
|
|
Ahmet Aktaş, Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Livane Matbaası, Antalya, 2001.
|
| 8 |
Ara sınav
|
|
Ahmet Aktaş, Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Livane Matbaası, Antalya, 2001.
|
| 9 |
İçecek maliyet kontrol süreci: İçecek üretim kontrolü
|
|
Ahmet Aktaş, Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Livane Matbaası, Antalya, 2001.
|
| 10 |
İçecek maliyet kontrol süreci: Gelir kontrolü
|
|
Ahmet Aktaş, Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Livane Matbaası, Antalya, 2001.
|
| 11 |
İşgücü maliyet kontrolü
|
|
Ahmet Aktaş, Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Livane Matbaası, Antalya, 2001.
|
| 12 |
Yiyecek içecek işletmelerinde fiyatlama ve fiyatlama yaklaşımlarının planlanması
|
|
Ahmet Aktaş, Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Livane Matbaası, Antalya, 2001.
|
| 13 |
Yiyecek içecek maliyet kontrol yöntemleri
|
|
Ahmet Aktaş, Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Livane Matbaası, Antalya, 2001.
|
| 14 |
Maliyet ve satışların analizi
|
|
Ahmet Aktaş, Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Livane Matbaası, Antalya, 2001.
|
| 15 |
Genel tekrar
|
|
Ahmet Aktaş, Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Livane Matbaası, Antalya, 2001.
|