Week | Topics | Study Materials | Materials |
1 |
Marmara Region Dishes and Applications
|
|
Gürman, Ülker (1993), Mutfak ve Yemek Temel Bilgileri Ankara: Alfa Yayıncılık./Koçak, Nilüfer (1999), Yiyecek ve İçecek Yönetimi 1 İzmir: Kanyılmaz Matbası
|
2 |
Marmara Region Dishes and Applications
|
|
Gürman, Ülker (1993), Mutfak ve Yemek Temel Bilgileri Ankara: Alfa Yayıncılık./Koçak, Nilüfer (1999), Yiyecek ve İçecek Yönetimi 1 İzmir: Kanyılmaz Matbası
|
3 |
Black Sea Region Dishes and Practices
|
|
Gürman, Ülker (1993), Mutfak ve Yemek Temel Bilgileri Ankara: Alfa Yayıncılık./Koçak, Nilüfer (1999), Yiyecek ve İçecek Yönetimi 1 İzmir: Kanyılmaz Matbası
|
4 |
Black Sea Region Dishes and Practices
|
|
Gürman, Ülker (1993), Mutfak ve Yemek Temel Bilgileri Ankara: Alfa Yayıncılık./Koçak, Nilüfer (1999), Yiyecek ve İçecek Yönetimi 1 İzmir: Kanyılmaz Matbası
|
5 |
Dishes and Practices of the Central Anatolia Region
|
|
Gürman, Ülker (1993), Mutfak ve Yemek Temel Bilgileri Ankara: Alfa Yayıncılık./Koçak, Nilüfer (1999), Yiyecek ve İçecek Yönetimi 1 İzmir: Kanyılmaz Matbası
|
6 |
Dishes and Practices of the Central Anatolia Region
|
|
Gürman, Ülker (1993), Mutfak ve Yemek Temel Bilgileri Ankara: Alfa Yayıncılık./Koçak, Nilüfer (1999), Yiyecek ve İçecek Yönetimi 1 İzmir: Kanyılmaz Matbası
|
7 |
Eastern Anatolian Region Dishes and Applications
|
|
Gürman, Ülker (1993), Mutfak ve Yemek Temel Bilgileri Ankara: Alfa Yayıncılık./Koçak, Nilüfer (1999), Yiyecek ve İçecek Yönetimi 1 İzmir: Kanyılmaz Matbası
|
8 |
Midterm
|
|
Gürman, Ülker (1993), Mutfak ve Yemek Temel Bilgileri Ankara: Alfa Yayıncılık./Koçak, Nilüfer (1999), Yiyecek ve İçecek Yönetimi 1 İzmir: Kanyılmaz Matbası
|
9 |
Eastern Anatolian Region Dishes and Applications
|
|
Gürman, Ülker (1993), Mutfak ve Yemek Temel Bilgileri Ankara: Alfa Yayıncılık./Koçak, Nilüfer (1999), Yiyecek ve İçecek Yönetimi 1 İzmir: Kanyılmaz Matbası
|
10 |
Aegean Region Dishes and Practices
|
|
Gürman, Ülker (1993), Mutfak ve Yemek Temel Bilgileri Ankara: Alfa Yayıncılık./Koçak, Nilüfer (1999), Yiyecek ve İçecek Yönetimi 1 İzmir: Kanyılmaz Matbası
|
11 |
Aegean Region Dishes and Practices
|
|
Gürman, Ülker (1993), Mutfak ve Yemek Temel Bilgileri Ankara: Alfa Yayıncılık./Koçak, Nilüfer (1999), Yiyecek ve İçecek Yönetimi 1 İzmir: Kanyılmaz Matbası
|
12 |
Mediterranean Region Dishes and Practices
|
|
Gürman, Ülker (1993), Mutfak ve Yemek Temel Bilgileri Ankara: Alfa Yayıncılık./Koçak, Nilüfer (1999), Yiyecek ve İçecek Yönetimi 1 İzmir: Kanyılmaz Matbası
|
13 |
Mediterranean Region Dishes and Practices
|
|
Gürman, Ülker (1993), Mutfak ve Yemek Temel Bilgileri Ankara: Alfa Yayıncılık./Koçak, Nilüfer (1999), Yiyecek ve İçecek Yönetimi 1 İzmir: Kanyılmaz Matbası
|
14 |
Dishes and Practices of the Southeastern Anatolia Region
|
|
Gürman, Ülker (1993), Mutfak ve Yemek Temel Bilgileri Ankara: Alfa Yayıncılık./Koçak, Nilüfer (1999), Yiyecek ve İçecek Yönetimi 1 İzmir: Kanyılmaz Matbası
|
15 |
General overview
|
|
Gürman, Ülker (1993), Mutfak ve Yemek Temel Bilgileri Ankara: Alfa Yayıncılık./Koçak, Nilüfer (1999), Yiyecek ve İçecek Yönetimi 1 İzmir: Kanyılmaz Matbası
|