| Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
| 1 |
1. Gıda Mevzuatına Giriş
|
|
Öztetik, E. (2009). Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Yayını, no: 1955
|
| 2 |
5996 Sayılı Kanun
|
|
5996 Sayılı Kanun
|
| 3 |
Türk Gıda Kodeksine giriş.
|
|
Türk Gıda Kodeksi
|
| 4 |
Kalite kavramı ve kalite öğeleri; Türk Gıda Kodeski Tebliğleri
|
|
Öztetik, E. (2009). Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Yayını, no: 1955; Türk Gıda Kodeksi
|
| 5 |
Gıda güvenliği ve gıda kodeksi; Türk Gıda Kodeksi tebliğleri
|
|
Öztetik, E. (2009). Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Yayını, no: 1955; Türk Gıda Kodeksi
|
| 6 |
Gıda güvenliği ve gıda kodeksi; Türk Gıda Kodeksi tebliğleri
|
|
Öztetik, E. (2009). Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Yayını, no: 1955; Türk Gıda Kodeksi
|
| 7 |
Gıda standartları ve kontrol kriterleri; Türk Gıda Kodeksi tebliğleri
|
|
Öztetik, E. (2009). Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Yayını, no: 1955; Türk Gıda Kodeksi
|
| 8 |
Ara sınav
|
|
Artık, N., Şanlıer, N. ve Sezgin, A. C. (2017). Food Safety and Food Legislation, Detay Publishing.
|
| 9 |
HACCP
|
|
Öztetik, E. (2009). Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Yayını, no: 1955; Türk Gıda Kodeksi
|
| 10 |
İşletmelerde HACCP uygulamaları
|
|
Öztetik, E. (2009). Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Yayını, no: 1955; Türk Gıda Kodeksi
|
| 11 |
Gıda Mevzuatı Açısından Gıdalarda Bulunan Kontaminatlar
|
|
Öztetik, E. (2009). Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Yayını, no: 1955; Türk Gıda Kodeksi
|
| 12 |
Gıda Kontrol Örgütleri ve Gıda Güvenliğindeki Rolleri.
|
|
Öztetik, E. (2009). Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Yayını, no: 1955; Türk Gıda Kodeksi
|
| 13 |
Türk Gıda Kodeksi tebliğleri
|
|
Türk Gıda Kodeksi
|
| 14 |
Türk Gıda Kodeksi tebliğleri
|
|
Türk Gıda Kodeksi
|
| 15 |
Genel tekrar
|
|
Öztetik, E. (2009). Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Yayını, no: 1955; Türk Gıda Kodeksi
|