Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
1. Gıda Mevzuatına Giriş
|
|
Öztetik, E. (2009). Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Yayını, no: 1955
|
2 |
5996 Sayılı Kanun
|
|
5996 Sayılı Kanun
|
3 |
Türk Gıda Kodeksine giriş.
|
|
Türk Gıda Kodeksi
|
4 |
Kalite kavramı ve kalite öğeleri; Türk Gıda Kodeski Tebliğleri
|
|
Öztetik, E. (2009). Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Yayını, no: 1955; Türk Gıda Kodeksi
|
5 |
Gıda güvenliği ve gıda kodeksi; Türk Gıda Kodeksi tebliğleri
|
|
Öztetik, E. (2009). Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Yayını, no: 1955; Türk Gıda Kodeksi
|
6 |
Gıda güvenliği ve gıda kodeksi; Türk Gıda Kodeksi tebliğleri
|
|
Öztetik, E. (2009). Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Yayını, no: 1955; Türk Gıda Kodeksi
|
7 |
Gıda standartları ve kontrol kriterleri; Türk Gıda Kodeksi tebliğleri
|
|
Öztetik, E. (2009). Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Yayını, no: 1955; Türk Gıda Kodeksi
|
8 |
Ara sınav
|
|
Artık, N., Şanlıer, N. ve Sezgin, A. C. (2017). Food Safety and Food Legislation, Detay Publishing.
|
9 |
HACCP
|
|
Öztetik, E. (2009). Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Yayını, no: 1955; Türk Gıda Kodeksi
|
10 |
İşletmelerde HACCP uygulamaları
|
|
Öztetik, E. (2009). Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Yayını, no: 1955; Türk Gıda Kodeksi
|
11 |
Gıda Mevzuatı Açısından Gıdalarda Bulunan Kontaminatlar
|
|
Öztetik, E. (2009). Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Yayını, no: 1955; Türk Gıda Kodeksi
|
12 |
Gıda Kontrol Örgütleri ve Gıda Güvenliğindeki Rolleri.
|
|
Öztetik, E. (2009). Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Yayını, no: 1955; Türk Gıda Kodeksi
|
13 |
Türk Gıda Kodeksi tebliğleri
|
|
Türk Gıda Kodeksi
|
14 |
Türk Gıda Kodeksi tebliğleri
|
|
Türk Gıda Kodeksi
|
15 |
Genel tekrar
|
|
Öztetik, E. (2009). Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi. Anadolu Üniversitesi Yayını, no: 1955; Türk Gıda Kodeksi
|