Week | Topics | Study Materials | Materials |
1 |
Description of Course Content/Curriculum
|
|
TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar-Alper KURNAZ, Serkan ŞENGÜL, Detay Yayıncılık.
|
2 |
Pie chocolate decor preparation application
|
|
TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar-Alper KURNAZ, Serkan ŞENGÜL, Detay Yayıncılık.
|
3 |
Making Mereng and Macaroni
|
|
TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar-Alper KURNAZ, Serkan ŞENGÜL, Detay Yayıncılık.
|
4 |
Chocolate Techniques and Making
|
|
TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar-Alper KURNAZ, Serkan ŞENGÜL, Detay Yayıncılık.
|
5 |
Chocolate Products
|
|
TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar-Alper KURNAZ, Serkan ŞENGÜL, Detay Yayıncılık.
|
6 |
Cake Making and Mirror Glaze Technique
|
|
TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar-Alper KURNAZ, Serkan ŞENGÜL, Detay Yayıncılık.
|
7 |
Cake Coating and Decoration
|
|
TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar-Alper KURNAZ, Serkan ŞENGÜL, Detay Yayıncılık.
|
8 |
Midterm
|
|
TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar-Alper KURNAZ, Serkan ŞENGÜL, Detay Yayıncılık.
|
9 |
Special Cakes
|
|
TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar-Alper KURNAZ, Serkan ŞENGÜL, Detay Yayıncılık.
|
10 |
Modern Cake Making and Decoration Techniques I
|
|
TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar-Alper KURNAZ, Serkan ŞENGÜL, Detay Yayıncılık.
|
11 |
Modern Cake Making and Decoration Techniques II
|
|
TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar-Alper KURNAZ, Serkan ŞENGÜL, Detay Yayıncılık.
|
12 |
Sugar Dough Study I
|
|
TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar-Alper KURNAZ, Serkan ŞENGÜL, Detay Yayıncılık.
|
13 |
Sugar Dough Study II
|
|
TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar-Alper KURNAZ, Serkan ŞENGÜL, Detay Yayıncılık.
|
14 |
Advanced Creative Pastry Applications
|
|
TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar-Alper KURNAZ, Serkan ŞENGÜL, Detay Yayıncılık.
|
15 |
Advanced Creative Pastry Applications
|
|
TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar-Alper KURNAZ, Serkan ŞENGÜL, Detay Yayıncılık.
|