| Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
| 1 |
Ders İçeriğinin Anlatılması/Müfredat
|
|
TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar-Alper KURNAZ, Serkan ŞENGÜL, Detay Yayıncılık.
|
| 2 |
Turta çikolata dekor hazırlama uygulama
|
|
TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar-Alper KURNAZ, Serkan ŞENGÜL, Detay Yayıncılık.
|
| 3 |
Mereng ve Makaron Yapımı
|
|
TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar-Alper KURNAZ, Serkan ŞENGÜL, Detay Yayıncılık.
|
| 4 |
Çikolata Teknikleri ve Yapımı
|
|
TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar-Alper KURNAZ, Serkan ŞENGÜL, Detay Yayıncılık.
|
| 5 |
Çikolata Ürünleri
|
|
TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar-Alper KURNAZ, Serkan ŞENGÜL, Detay Yayıncılık.
|
| 6 |
Pasta Yapımı ve Ayna Glaze Tekniği
|
|
TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar-Alper KURNAZ, Serkan ŞENGÜL, Detay Yayıncılık.
|
| 7 |
Pasta Kaplama ve Dekorasyonu
|
|
TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar-Alper KURNAZ, Serkan ŞENGÜL, Detay Yayıncılık.
|
| 8 |
Ara Sınav
|
|
TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar-Alper KURNAZ, Serkan ŞENGÜL, Detay Yayıncılık.
|
| 9 |
Spesiyal Pastalar
|
|
TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar-Alper KURNAZ, Serkan ŞENGÜL, Detay Yayıncılık.
|
| 10 |
Modern Pasta Yapım ve Süsleme Teknikleri I
|
|
TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar-Alper KURNAZ, Serkan ŞENGÜL, Detay Yayıncılık.
|
| 11 |
Modern Pasta Yapım ve Süsleme Teknikleri II
|
|
TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar-Alper KURNAZ, Serkan ŞENGÜL, Detay Yayıncılık.
|
| 12 |
Şeker Hamuru Çalışması I
|
|
TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar-Alper KURNAZ, Serkan ŞENGÜL, Detay Yayıncılık.
|
| 13 |
Şeker Hamuru Çalışmaları II
|
|
TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar-Alper KURNAZ, Serkan ŞENGÜL, Detay Yayıncılık.
|
| 14 |
İleri Düzey Yaratıcı Pastacılık Uygulamaları
|
|
TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar-Alper KURNAZ, Serkan ŞENGÜL, Detay Yayıncılık.
|
| 15 |
İleri Düzey Yaratıcı Pastacılık Uygulamaları
|
|
TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar-Alper KURNAZ, Serkan ŞENGÜL, Detay Yayıncılık.
|