| Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
| 1 |
Ders işleyişi ile ilgili genel bilgilerin paylaşılması
|
|
|
| 2 |
Beslenme, Gıda saklama Yöntemleri, Pişirme teknikleri hakkında teorik ders işleme
|
|
|
| 3 |
Hamburger, patates kızartması, ketçap ve clup sandviç hazırlama
|
|
|
| 4 |
Kümes hayvanları: Tavuk Ballantine ve Gallantine , Piliç Cordon Blue
|
|
|
| 5 |
Et yemekleri ve sosları: Demi glass sos ile dana madalyon
|
|
|
| 6 |
Et yemekleri ve sosları: Beef Wellington, Dana Carpaccıo
|
|
|
| 7 |
Kümes hayvanları: Bıldırcın dolması, Portakallı ördek, fırında kaz
|
|
|
| 8 |
Ara sınav
|
|
|
| 9 |
Tavuk yemekleri ve sosları:Tavuk bölümleri parçalama:chicken fıngers,sinitzel,Kızarmış tavuk kanatları
|
|
|
| 10 |
Balık yemekleri ve sosları: Somon fileto çıkarma, füme somon,Gravlax, Levrek
|
|
|
| 11 |
Sakatatlar: Tavuk ve dana ciğeri, beyin, dil, kelle paça çorbası
|
|
|
| 12 |
Sakatatlar:Mumbar, şırdan
|
|
|
| 13 |
Deniz ürünleri, Tempura karides,ceviche, kalamar, ahtapot
|
|
|
| 14 |
Kümes hayvanları: Tavuk satay, Buffalo tavuk kanadı,
|
|
|
| 15 |
Genel Tekrar
|
|
|