Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Yiyecek-İçecek İşletmeciliğine Genel Bakış
|
|
Profesyonel Restoran Yönetimi , Mehmet Sarıışık, Şenol Çavuş ve Kurtuluş Karamustafa(2010), Detay
Yayıncılık, Ankara
|
2 |
Yiyecek İçecek İşletmeleri Yönetimi ve Sınıflandırılması
|
|
Profesyonel Restoran Yönetimi , Mehmet Sarıışık, Şenol Çavuş ve Kurtuluş Karamustafa(2010), Detay
Yayıncılık, Ankara
|
3 |
Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Kuruluş Yeri Seçimi
|
|
Profesyonel Restoran Yönetimi , Mehmet Sarıışık, Şenol Çavuş ve Kurtuluş Karamustafa(2010), Detay
Yayıncılık, Ankara
|
4 |
Yiyecek ve İçecek İşletme Dekorasyonu, Proje ve Planlama
|
|
Profesyonel Restoran Yönetimi , Mehmet Sarıışık, Şenol Çavuş ve Kurtuluş Karamustafa(2010), Detay
Yayıncılık, Ankara
|
5 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Ekipman ve Malzemeler
|
|
|
6 |
Marka ve Markalaşma Faaliyetleri
|
|
|
7 |
Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Yönetici ve Örgütsel Yapı
|
|
|
8 |
ARA SINAV
|
|
|
9 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Planlaması
|
|
|
10 |
Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Satın Alma
|
|
|
11 |
Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Teslim Alma, Depolama
|
|
|
12 |
Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Üretim Süreci
|
|
|
13 |
Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Finansal Yönetim
|
|
|
14 |
Yiyecek ve İçecek Hizmetlerinde Kalite ve Müşteri Memnuniyeti
|
|
|
15 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Meslek Etiği
|
|
|