| Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
| 1 |
Gıda kimyasının tanımı, önemi ve ilgili bilim dalları ve gıda bileşenleri
|
Gıda Kimyası (2021, Hacettepe, İlbilge Saldamlı) kitabının ilgili yerlerin okunması
|
x
|
| 2 |
Su ve Biyolojik Önemi
|
Gıda Kimyası (2021, Hacettepe, İlbilge Saldamlı) kitabının ilgili yerlerin okunması
|
x
|
| 3 |
Karbonhidratlar
|
Gıda Kimyası (2021, Hacettepe, İlbilge Saldamlı) kitabının ilgili yerlerin okunması
|
x
|
| 4 |
Karbonhidratlar
|
Gıda Kimyası (2021, Hacettepe, İlbilge Saldamlı) kitabının ilgili yerlerin okunması
|
x
|
| 5 |
Proteinler
|
Gıda Kimyası (2021, Hacettepe, İlbilge Saldamlı) kitabının ilgili yerlerin okunması
|
x
|
| 6 |
Proteinler
|
Gıda Kimyası (2021, Hacettepe, İlbilge Saldamlı) kitabının ilgili yerlerin okunması
|
x
|
| 7 |
Lipidler
|
Gıda Kimyası (2021, Hacettepe, İlbilge Saldamlı) kitabının ilgili yerlerin okunması
|
x
|
| 8 |
Lipidler
|
Gıda Kimyası (2021, Hacettepe, İlbilge Saldamlı) kitabının ilgili yerlerin okunması
|
x
|
| 9 |
Enzimler
|
Gıda Kimyası (2021, Hacettepe, İlbilge Saldamlı) kitabının ilgili yerlerin okunması
|
x
|
| 10 |
Enzimler
|
Gıda Kimyası (2021, Hacettepe, İlbilge Saldamlı) kitabının ilgili yerlerin okunması
|
x
|
| 11 |
Vitaminler
|
Gıda Kimyası (2021, Hacettepe, İlbilge Saldamlı) kitabının ilgili yerlerin okunması
|
x
|
| 12 |
Vitaminler
|
Gıda Kimyası (2021, Hacettepe, İlbilge Saldamlı) kitabının ilgili yerlerin okunması
|
x
|
| 13 |
Beslenme
|
Gıda Kimyası (2021, Hacettepe, İlbilge Saldamlı) kitabının ilgili yerlerin okunması
|
x
|
| 14 |
Beslenme
|
Gıda Kimyası (2021, Hacettepe, İlbilge Saldamlı) kitabının ilgili yerlerin okunması
|
x
|