1.Yarıyıl Ders Planı |
Ders Kodu | Ders Adı | Zorunlu/Seçmeli | Grup Kodu | P1 | P2 | P3 | P4 | P5 | P6 | P7 | P8 | P9 | P10 | P11 | P12 |
ASC131 | Temel Mutfak Uygulamaları-I | Zorunlu | | 5 | 4 | 4 | 4 | 4 | 5 | 4 | 3 | 3 | 4 | 4 | 4 |
ASC133 | Türk Mutfağı-I | Zorunlu | | 5 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 1 |
ASC135 | Gıda Hijyeni ve Güvenliği | Zorunlu | | 5 | 2 | 2 | 4 | 2 | 3 | 2 | 5 | 4 | 4 | 4 | 4 |
ASC137 | Beslenmenin Temel İlkeleri | Zorunlu | | 5 | 5 | 3 | 4 | 3 | 4 | 2 | 3 | 2 | 3 | 2 | 4 |
ATA101 | ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-I | Zorunlu | | - | - | - | 3 | - | - | - | - | - | - | 3 | - |
IK101 | KARİYER PLANLAMA | Zorunlu | | 3 | 3 | 2 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | - | - | - |
ING101 | İNGİLİZCE-I | Zorunlu | | - | - | - | - | - | 5 | - | - | - | - | 3 | - |
TUR101 | TÜRK DİLİ-I | Zorunlu | | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 3 | - |
UNIV101 | ÜNİVERSİTE HAYATINA GİRİŞ | Zorunlu | | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 1 | 1 | - | - | - |
2.Yarıyıl Ders Planı |
Ders Kodu | Ders Adı | Zorunlu/Seçmeli | Grup Kodu | P1 | P2 | P3 | P4 | P5 | P6 | P7 | P8 | P9 | P10 | P11 | P12 |
ASC130 | Menü Planlama ve Maliyet Analizi | Zorunlu | | 5 | 3 | 3 | 3 | 3 | 4 | 2 | 3 | 2 | 4 | 3 | 5 |
ASC132 | Temel Mutfak Uygulamaları-II | Zorunlu | | 5 | 3 | 3 | 3 | 5 | 5 | 5 | 3 | 3 | 4 | 3 | 4 |
ASC134 | Türk Mutfağı-II | Zorunlu | | 4 | 3 | 2 | 2 | 4 | 3 | 3 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
ASC136 | YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ | Zorunlu | | 4 | 4 | 4 | 4 | 3 | 4 | 2 | 3 | 3 | 4 | 4 | 3 |
ATA102 | ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-II | Zorunlu | | - | - | - | 3 | - | - | - | - | - | - | 3 | - |
ING102 | İNGİLİZCE-II | Zorunlu | | - | - | - | - | - | 5 | - | - | - | - | 3 | 1 |
ISS102 | İş Sağlığı ve Güvenliği | Zorunlu | | 2 | 3 | 4 | 5 | 5 | 1 | 5 | 1 | 1 | 4 | 4 | 5 |
TUR102 | TÜRK DİLİ-II | Zorunlu | | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 3 | - |
3.Yarıyıl Ders Planı |
Ders Kodu | Ders Adı | Zorunlu/Seçmeli | Grup Kodu | P1 | P2 | P3 | P4 | P5 | P6 | P7 | P8 | P9 | P10 | P11 | P12 |
ASC251 | KONUKLA İLETİŞİM | Zorunlu | | 4 | 4 | 5 | 3 | 2 | 3 | 4 | 3 | 5 | 2 | 3 | 2 |
ASC253 | SERVİS VE GÖRGÜ KURALLARI | Zorunlu | | 5 | 4 | 4 | 3 | 5 | 3 | 3 | 4 | 3 | 4 | 4 | 1 |
[G] 3.YY | Mesleki Uygulamalı Seçmeli Ders | Seçmeli | | | | | | | | | | | | | |
[G] 3.YY II | Mesleki Uygulamalı Seçmeli Ders | Seçmeli | | | | | | | | | | | | | |
[G] 3.YY IV | Ortak veya Mesleki Seçmeli Ders | Seçmeli | | | | | | | | | | | | | |
[G] 3.YY V | Ortak veya Mesleki Seçmeli Ders | Seçmeli | | | | | | | | | | | | | |
[G] 3.YY VI | Ortak veya Mesleki Seçmeli Ders | Seçmeli | | | | | | | | | | | | | |
Gruplu Dersler |
ASC261 | Dünya Mutfağı | Seçmeli | 3.YY,3.YY II | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
ASC263 | Pastane Ürünleri | Seçmeli | 3.YY,3.YY II | 5 | 3 | 2 | 3 | 5 | 3 | 5 | 3 | 3 | 5 | 5 | 3 |
ASC267 | Soğuk Mutfak | Seçmeli | 3.YY,3.YY II | 4 | 3 | 3 | 2 | 4 | 5 | 3 | 2 | 2 | 2 | 3 | 2 |
ASC269 | Ekmekçilik | Seçmeli | 3.YY,3.YY II | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 5 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
ASC271 | Yöresel Mutfaklar | Seçmeli | 3.YY,3.YY II | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 | 3 | 2 |
ASC273 | Butik Pastacılık | Seçmeli | 3.YY,3.YY II | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
ASC275 | Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık | Seçmeli | 3.YY,3.YY II | 4 | 2 | 3 | 3 | 4 | 3 | 2 | 3 | 3 | 3 | 3 | 4 |
ASC277 | Mutfak Planlama ve Organizasyonu | Seçmeli | 3.YY IV,3.YY V,4.YY II,4.YY III,4.YY IV | 5 | 5 | 4 | 3 | 2 | 2 | 2 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
ASC279 | Gastronomi Turizmi | Seçmeli | 3.YY IV,3.YY V,4.YY II,4.YY III,4.YY IV | 5 | 4 | 3 | 4 | 2 | 2 | 4 | 3 | 3 | 3 | 4 | 3 |
ASC281 | İçecekler ve Özellikleri | Seçmeli | 3.YY IV,3.YY V,4.YY II,4.YY III,4.YY IV | 4 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 | 2 | 3 | 2 | 2 | 2 | 1 |
ASC283 | Endüsriyel Mutfak ve Toplu Yemek Üretimi | Seçmeli | 3.YY IV,3.YY V,4.YY II,4.YY III,4.YY IV | 5 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 3 | 4 | 3 | 4 | 4 | 4 |
ASC285 | Gıda Teknolojisi | Seçmeli | 3.YY IV,3.YY V,4.YY II,4.YY III,4.YY IV | 5 | 2 | 2 | 2 | 4 | 4 | 3 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
ASC287 | Gıda Coğrafyası | Seçmeli | 3.YY IV,3.YY V,4.YY II,4.YY III,4.YY IV | 4 | 2 | 2 | 2 | 2 | 3 | 3 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
ASC289 | Yiyecek İçecek Kültür Tarihi | Seçmeli | 3.YY IV,3.YY V,4.YY II,4.YY III,4.YY IV | 3 | 3 | 1 | 1 | 2 | 1 | 5 | - | - | - | - | - |
ASC291 | Yiyecek İçecek Pazarlaması | Seçmeli | 3.YY IV,3.YY V,4.YY II,4.YY III,4.YY IV | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
ASC293 | Markalı Dersler | Seçmeli | 3.YY,3.YY II | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
4.Yarıyıl Ders Planı |
Ders Kodu | Ders Adı | Zorunlu/Seçmeli | Grup Kodu | P1 | P2 | P3 | P4 | P5 | P6 | P7 | P8 | P9 | P10 | P11 | P12 |
ASC250 | MESLEKİ İNGİLİZCE | Zorunlu | | 5 | 2 | 2 | 4 | 5 | 5 | 5 | 2 | 2 | 4 | 3 | 1 |
ASC252 | YİYECEK İÇECEK TERMONOLOJİSİ | Zorunlu | | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
ASC400 | STAJ | Zorunlu | | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
[G] 4.YY II | Mesleki Seçmeli Ders | Seçmeli | | | | | | | | | | | | | |
[G] 4.YY III | Mesleki Seçmeli Ders | Seçmeli | | | | | | | | | | | | | |
[G] 4.YY IV | Ortak veya Mesleki Seçmeli Ders | Seçmeli | | | | | | | | | | | | | |
Gruplu Dersler |
ASC277 | Mutfak Planlama ve Organizasyonu | Seçmeli | 3.YY IV,3.YY V,4.YY II,4.YY III,4.YY IV | 5 | 5 | 4 | 3 | 2 | 2 | 2 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
ASC279 | Gastronomi Turizmi | Seçmeli | 3.YY IV,3.YY V,4.YY II,4.YY III,4.YY IV | 5 | 4 | 3 | 4 | 2 | 2 | 4 | 3 | 3 | 3 | 4 | 3 |
ASC281 | İçecekler ve Özellikleri | Seçmeli | 3.YY IV,3.YY V,4.YY II,4.YY III,4.YY IV | 4 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 | 2 | 3 | 2 | 2 | 2 | 1 |
ASC283 | Endüsriyel Mutfak ve Toplu Yemek Üretimi | Seçmeli | 3.YY IV,3.YY V,4.YY II,4.YY III,4.YY IV | 5 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 3 | 4 | 3 | 4 | 4 | 4 |
ASC285 | Gıda Teknolojisi | Seçmeli | 3.YY IV,3.YY V,4.YY II,4.YY III,4.YY IV | 5 | 2 | 2 | 2 | 4 | 4 | 3 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
ASC287 | Gıda Coğrafyası | Seçmeli | 3.YY IV,3.YY V,4.YY II,4.YY III,4.YY IV | 4 | 2 | 2 | 2 | 2 | 3 | 3 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
ASC289 | Yiyecek İçecek Kültür Tarihi | Seçmeli | 3.YY IV,3.YY V,4.YY II,4.YY III,4.YY IV | 3 | 3 | 1 | 1 | 2 | 1 | 5 | - | - | - | - | - |
ASC291 | Yiyecek İçecek Pazarlaması | Seçmeli | 3.YY IV,3.YY V,4.YY II,4.YY III,4.YY IV | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
ASC402 | İşletmede Mesleki Eğitim | Seçmeli | 4.YY II | 5 | 5 | 5 | 1 | 5 | 1 | 5 | 1 | 1 | - | - | - |
| SEÇMELİ DERSLER HAVUZU | | | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
ASC267 | Soğuk Mutfak | Seçmeli | 3.YY,3.YY II | 4 | 3 | 3 | 2 | 4 | 5 | 3 | 2 | 2 | 2 | 3 | 2 |