1.Yarıyıl Ders Planı
Ders KoduDers AdıZorunlu/SeçmeliGrup KoduP1P2P3P4P5P6P7P8P9P10P11P12
ASC131Temel Mutfak Uygulamaları-IZorunlu544445433444
ASC133Türk Mutfağı-IZorunlu533333222221
ASC135Gıda Hijyeni ve GüvenliğiZorunlu522423254444
ASC137Beslenmenin Temel İlkeleriZorunlu553434232324
ATA101ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-IZorunlu---3------3-
IK101KARİYER PLANLAMAZorunlu332111111---
ING101İNGİLİZCE-IZorunlu-----5----3-
TUR101TÜRK DİLİ-IZorunlu----------3-
UNIV101ÜNİVERSİTE HAYATINA GİRİŞZorunlu222222211---
2.Yarıyıl Ders Planı
Ders KoduDers AdıZorunlu/SeçmeliGrup KoduP1P2P3P4P5P6P7P8P9P10P11P12
ASC130Menü Planlama ve Maliyet AnaliziZorunlu533334232435
ASC132Temel Mutfak Uygulamaları-IIZorunlu533355533434
ASC134Türk Mutfağı-IIZorunlu432243322222
ASC136YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİZorunlu444434233443
ATA102ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-IIZorunlu---3------3-
ING102İNGİLİZCE-IIZorunlu-----5----31
ISS102İş Sağlığı ve GüvenliğiZorunlu234551511445
TUR102TÜRK DİLİ-IIZorunlu----------3-
3.Yarıyıl Ders Planı
Ders KoduDers AdıZorunlu/SeçmeliGrup KoduP1P2P3P4P5P6P7P8P9P10P11P12
ASC251KONUKLA İLETİŞİMZorunlu445323435232
ASC253SERVİS VE GÖRGÜ KURALLARIZorunlu544353343441
[G] 3.YYMesleki Uygulamalı Seçmeli DersSeçmeli
[G] 3.YY IIMesleki Uygulamalı Seçmeli DersSeçmeli
[G] 3.YY IVOrtak veya Mesleki Seçmeli DersSeçmeli
[G] 3.YY VOrtak veya Mesleki Seçmeli DersSeçmeli
[G] 3.YY VIOrtak veya Mesleki Seçmeli DersSeçmeli
Gruplu Dersler
ASC261Dünya MutfağıSeçmeli3.YY,3.YY II444444444444
ASC263Pastane ÜrünleriSeçmeli3.YY,3.YY II532353533553
ASC267Soğuk MutfakSeçmeli3.YY,3.YY II433245322232
ASC269EkmekçilikSeçmeli3.YY,3.YY II444445444444
ASC271Yöresel MutfaklarSeçmeli3.YY,3.YY II333333333232
ASC273Butik PastacılıkSeçmeli3.YY,3.YY II------------
ASC275Yemek Stilistliği ve FotoğrafçılıkSeçmeli3.YY,3.YY II423343233334
ASC277Mutfak Planlama ve OrganizasyonuSeçmeli3.YY IV,3.YY V,4.YY II,4.YY III,4.YY IV554322244444
ASC279Gastronomi TurizmiSeçmeli3.YY IV,3.YY V,4.YY II,4.YY III,4.YY IV543422433343
ASC281İçecekler ve ÖzellikleriSeçmeli3.YY IV,3.YY V,4.YY II,4.YY III,4.YY IV412121232221
ASC283Endüsriyel Mutfak ve Toplu Yemek ÜretimiSeçmeli3.YY IV,3.YY V,4.YY II,4.YY III,4.YY IV544444343444
ASC285Gıda TeknolojisiSeçmeli3.YY IV,3.YY V,4.YY II,4.YY III,4.YY IV522244322222
ASC287Gıda CoğrafyasıSeçmeli3.YY IV,3.YY V,4.YY II,4.YY III,4.YY IV422223322222
ASC289Yiyecek İçecek Kültür TarihiSeçmeli3.YY IV,3.YY V,4.YY II,4.YY III,4.YY IV3311215-----
ASC291Yiyecek İçecek PazarlamasıSeçmeli3.YY IV,3.YY V,4.YY II,4.YY III,4.YY IV------------
ASC293Markalı DerslerSeçmeli3.YY,3.YY II------------
4.Yarıyıl Ders Planı
Ders KoduDers AdıZorunlu/SeçmeliGrup KoduP1P2P3P4P5P6P7P8P9P10P11P12
ASC250MESLEKİ İNGİLİZCEZorunlu522455522431
ASC252YİYECEK İÇECEK TERMONOLOJİSİZorunlu------------
ASC400STAJZorunlu555555555555
[G] 4.YY IIMesleki Seçmeli DersSeçmeli
[G] 4.YY IIIMesleki Seçmeli DersSeçmeli
[G] 4.YY IVOrtak veya Mesleki Seçmeli DersSeçmeli
Gruplu Dersler
ASC277Mutfak Planlama ve OrganizasyonuSeçmeli3.YY IV,3.YY V,4.YY II,4.YY III,4.YY IV554322244444
ASC279Gastronomi TurizmiSeçmeli3.YY IV,3.YY V,4.YY II,4.YY III,4.YY IV543422433343
ASC281İçecekler ve ÖzellikleriSeçmeli3.YY IV,3.YY V,4.YY II,4.YY III,4.YY IV412121232221
ASC283Endüsriyel Mutfak ve Toplu Yemek ÜretimiSeçmeli3.YY IV,3.YY V,4.YY II,4.YY III,4.YY IV544444343444
ASC285Gıda TeknolojisiSeçmeli3.YY IV,3.YY V,4.YY II,4.YY III,4.YY IV522244322222
ASC287Gıda CoğrafyasıSeçmeli3.YY IV,3.YY V,4.YY II,4.YY III,4.YY IV422223322222
ASC289Yiyecek İçecek Kültür TarihiSeçmeli3.YY IV,3.YY V,4.YY II,4.YY III,4.YY IV3311215-----
ASC291Yiyecek İçecek PazarlamasıSeçmeli3.YY IV,3.YY V,4.YY II,4.YY III,4.YY IV------------
ASC402İşletmede Mesleki EğitimSeçmeli4.YY II555151511---
SEÇMELİ DERSLER HAVUZU------------
ASC267Soğuk MutfakSeçmeli3.YY,3.YY II433245322232

* İlişki düzeyleri 0 (yok) ve 5 (en yüksek) arasında ifade edilmiştir


https://obs.gedik.edu.tr/oibs/bologna/progCourseMatrix.aspx?curSunit=5609&lang=tr