1.Yarıyıl Ders Planı
Ders KoduDers AdıZorunlu/SeçmeliGrup KoduP1P2P3P4P5P6P7P8P9P10P11P12P13P14P15P16
ATA101Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi IZorunlu1---------------
GST101Gastronomiye GirişZorunlu43133322233233-3
GST107Yiyecek Tarihi ve KültürüZorunlu3-2211-1-----5--
GST111BeslenmeZorunlu32--122-112-21--
IK101Kariyer PlanlamaZorunlu1---------------
İNG103İngilizce IZorunlu--------------5-
TUR101Türk Dili IZorunlu1-------------1-
UNIV101Üniversite Hayatına GirişZorunlu1---------------
2.Yarıyıl Ders Planı
Ders KoduDers AdıZorunlu/SeçmeliGrup KoduP1P2P3P4P5P6P7P8P9P10P11P12P13P14P15P16
ATA102Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi IIZorunlu1---------------
GST102Mutfak Matematiği ve TerminolojisiZorunlu1-1---2-52-22---
GST106Gıda Hijyeni ve SanitasyonuZorunlu35-2-11--2212--5
GST108Gıda Bilimi ve TeknolojisiZorunlu2---3-3--1--2---
GST110İlk YardımZorunlu-3-------43-----
GST112İş Sağlığı ve GüvenliğiZorunlu-3-------44-----
İNG104İngilizce IIZorunlu--------------5-
TUR102Türk Dili IIZorunlu1-------------1-
3.Yarıyıl Ders Planı
Ders KoduDers AdıZorunlu/SeçmeliGrup KoduP1P2P3P4P5P6P7P8P9P10P11P12P13P14P15P16
GST207Profesyonel Mutfak Uygulamaları IZorunlu4--41-3-12-31---
GST209Yiyecek İçecek Yönetimi Zorunlu43-3-22343323--2
GST217Mutfak Tasarımı ve Yönetimi Zorunlu5345-2-5255555-5
GST219Gıda Tedarik Zinciri YönetimiZorunlu44131312133233-1
İNG201İngilizce IIIZorunlu--------------5-
[G] 3.YYBölüm Seçmelisi ISeçmeli
Gruplu Dersler
GST210İçecek Kültürü ve Sunum TeknikleriSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ52-21-2-2222--3-
GST241Banket ve Etkinlik YöntemiSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--5--555-------
GST242Gıda Katkı MaddeleriSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ-55-------------
GST243Et ve Süt Ürünleri TeknolojileriSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ53-2-11--11-11--
GST244Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Yönetim ve OrganizasyonSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ43-3-22343323--2
GST245Gıda İşleme ve Muhafaza YöntemleriSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ54-2-----4--3---
GST246Fermantasyon TeknolojisiSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ52-4--1--41--1--
GST247Gastronomide Saha İncelemeleri ISeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ--5--3----------
GST248Gastronomide Saha İncelemeleri IISeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ--5--3----------
GST250İnovasyon, Girişimcilik ve FSMH (Patent)Seçmeli5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY SERBESTSEÇ2--------5-13---
GST326Sürdürülebilirlik ve Atık YönetimiSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ543325432534----
GST327Zeytin ve ZeytinyağıSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ53-2-2--221--1--
GST328Gastronomide Yeni EğilimlerSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ551325122332251-
GST330Duyusal AnalizSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ53452-25-2--3---
GST334İstanbul Mutfağı ve Meze KültürüSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--14-42-4-----5
GST335Türk Mutfak KültürüSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--3222------2--
GST336Gastronomi ve TurizmSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5-4--3-23--332--
GST337Türk Mutfağında TatlılarSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--55-53-2--2-35
GST339Şarap BilimiSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--23-4--32-21--
GST343Gıda OkuryazarlığıSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ53443----354----
GST345Yemek Sosyolojisi ve AntropolojisiSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ-----3-------5--
GST421Beslenmede Özel GereksinimlerSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ51---12--11-13--
GST422Yemek Fotoğrafçılığı ve StilistliğiSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5--55-5---------
GST424Gastronomide Alan AraştırmalarıSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5-5----------51-
GST426Baharat KültürüSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5--43-3--2--2---
GST427İleri Pastacılık TeknikleriSeçmeli7.YY BÖLSEÇ1,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--45-5--------5
GST428Sağlıklı Beslenme Seçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5----5--5----5--
GST429Gastronomi ve SanatSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ4---523------1--
GST434Gastronomi ve MedyaSeçmeli8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5-3--4-3---344--
GST435Soğuk MutfakSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ433245322232----
GST437Gönüllülük Çalışmaları ISeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ-3-----4-2---2--
GST438Gönüllülük Çalışmaları IISeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ-3-----4-2---2--
GST439Sürdürülebilirlik ve İklim DeğişikliğiSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY SERBESTSEÇ5343----3-------
4.Yarıyıl Ders Planı
Ders KoduDers AdıZorunlu/SeçmeliGrup KoduP1P2P3P4P5P6P7P8P9P10P11P12P13P14P15P16
GST208Profesyonel Mutfak Uygulamaları IIZorunlu555434555455----
GST218Ekmek ve Unlu MamüllerZorunlu41-44-532------3
GST220Menü PlanlamaZorunlu5-----4-5-2-----
İNG202İngilizce IVZorunlu--------------5-
[G] 4.YYBölüm Seçmelisi IISeçmeli
[G] 4.YY IIBölüm Seçmelisi IIISeçmeli
Gruplu Dersler
GST210İçecek Kültürü ve Sunum TeknikleriSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ52-21-2-2222--3-
GST241Banket ve Etkinlik YöntemiSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--5--555-------
GST242Gıda Katkı MaddeleriSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ-55-------------
GST243Et ve Süt Ürünleri TeknolojileriSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ53-2-11--11-11--
GST244Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Yönetim ve OrganizasyonSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ43-3-22343323--2
GST245Gıda İşleme ve Muhafaza YöntemleriSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ54-2-----4--3---
GST246Fermantasyon TeknolojisiSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ52-4--1--41--1--
GST247Gastronomide Saha İncelemeleri ISeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ--5--3----------
GST248Gastronomide Saha İncelemeleri IISeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ--5--3----------
GST250İnovasyon, Girişimcilik ve FSMH (Patent)Seçmeli5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY SERBESTSEÇ2--------5-13---
GST326Sürdürülebilirlik ve Atık YönetimiSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ543325432534----
GST327Zeytin ve ZeytinyağıSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ53-2-2--221--1--
GST328Gastronomide Yeni EğilimlerSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ551325122332251-
GST330Duyusal AnalizSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ53452-25-2--3---
GST334İstanbul Mutfağı ve Meze KültürüSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--14-42-4-----5
GST335Türk Mutfak KültürüSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--3222------2--
GST336Gastronomi ve TurizmSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5-4--3-23--332--
GST337Türk Mutfağında TatlılarSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--55-53-2--2-35
GST339Şarap BilimiSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--23-4--32-21--
GST343Gıda OkuryazarlığıSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ53443----354----
GST345Yemek Sosyolojisi ve AntropolojisiSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ-----3-------5--
GST421Beslenmede Özel GereksinimlerSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ51---12--11-13--
GST422Yemek Fotoğrafçılığı ve StilistliğiSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5--55-5---------
GST424Gastronomide Alan AraştırmalarıSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5-5----------51-
GST426Baharat KültürüSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5--43-3--2--2---
GST427İleri Pastacılık TeknikleriSeçmeli7.YY BÖLSEÇ1,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--45-5--------5
GST428Sağlıklı Beslenme Seçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5----5--5----5--
GST429Gastronomi ve SanatSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ4---523------1--
GST434Gastronomi ve MedyaSeçmeli8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5-3--4-3---344--
GST435Soğuk MutfakSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ433245322232----
GST437Gönüllülük Çalışmaları ISeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ-3-----4-2---2--
GST438Gönüllülük Çalışmaları IISeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ-3-----4-2---2--
GST439Sürdürülebilirlik ve İklim DeğişikliğiSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY SERBESTSEÇ5343----3-------
5.Yarıyıl Ders Planı
Ders KoduDers AdıZorunlu/SeçmeliGrup KoduP1P2P3P4P5P6P7P8P9P10P11P12P13P14P15P16
GST321Uluslararası Mutfaklar IZorunlu5--45-5253---1-5
GST325Mesleki İngilizce Zorunlu5--5--3--2-5--5-
GST329PastacılıkZorunlu5--42-5-353-3--5
YDL3012.Yabancı DilZorunlu--------------5-
[G] 5.YY BÖLSEÇBölüm Seçmelisi IVSeçmeli
[G] 5.YY DİSİPSEÇDisiplinlerarası Seçmeli DersSeçmeli
Gruplu Dersler
GST210İçecek Kültürü ve Sunum TeknikleriSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ52-21-2-2222--3-
GST241Banket ve Etkinlik YöntemiSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--5--555-------
GST242Gıda Katkı MaddeleriSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ-55-------------
GST243Et ve Süt Ürünleri TeknolojileriSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ53-2-11--11-11--
GST244Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Yönetim ve OrganizasyonSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ43-3-22343323--2
GST245Gıda İşleme ve Muhafaza YöntemleriSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ54-2-----4--3---
GST246Fermantasyon TeknolojisiSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ52-4--1--41--1--
GST247Gastronomide Saha İncelemeleri ISeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ--5--3----------
GST248Gastronomide Saha İncelemeleri IISeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ--5--3----------
GST250İnovasyon, Girişimcilik ve FSMH (Patent)Seçmeli5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY SERBESTSEÇ2--------5-13---
GST326Sürdürülebilirlik ve Atık YönetimiSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ543325432534----
GST327Zeytin ve ZeytinyağıSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ53-2-2--221--1--
GST328Gastronomide Yeni EğilimlerSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ551325122332251-
GST330Duyusal AnalizSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ53452-25-2--3---
GST334İstanbul Mutfağı ve Meze KültürüSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--14-42-4-----5
GST335Türk Mutfak KültürüSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--3222------2--
GST336Gastronomi ve TurizmSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5-4--3-23--332--
GST337Türk Mutfağında TatlılarSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--55-53-2--2-35
GST339Şarap BilimiSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--23-4--32-21--
GST343Gıda OkuryazarlığıSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ53443----354----
GST345Yemek Sosyolojisi ve AntropolojisiSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ-----3-------5--
GST421Beslenmede Özel GereksinimlerSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ51---12--11-13--
GST422Yemek Fotoğrafçılığı ve StilistliğiSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5--55-5---------
GST424Gastronomide Alan AraştırmalarıSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5-5----------51-
GST426Baharat KültürüSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5--43-3--2--2---
GST427İleri Pastacılık TeknikleriSeçmeli7.YY BÖLSEÇ1,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--45-5--------5
GST428Sağlıklı Beslenme Seçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5----5--5----5--
GST429Gastronomi ve SanatSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ4---523------1--
GST434Gastronomi ve MedyaSeçmeli8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5-3--4-3---344--
GST435Soğuk MutfakSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ433245322232----
GST437Gönüllülük Çalışmaları ISeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ-3-----4-2---2--
GST438Gönüllülük Çalışmaları IISeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ-3-----4-2---2--
GST439Sürdürülebilirlik ve İklim DeğişikliğiSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY SERBESTSEÇ5343----3-------
6.Yarıyıl Ders Planı
Ders KoduDers AdıZorunlu/SeçmeliGrup KoduP1P2P3P4P5P6P7P8P9P10P11P12P13P14P15P16
GST302Uluslararası Mutfaklar IIZorunlu5--4--5253---1-5
GST324Türk Mutfağı Zorunlu3--5525325--1-25
YDL3022. Yabancı DilZorunlu--------------5-
[G] 6.YY BÖLSEÇBölüm Seçmelisi VSeçmeli
[G] 6.YY BÖLSEÇ IIBölüm Seçmelisi VISeçmeli
[G] 6.YY DİSİPSEÇDisiplinlerarası Seçmeli Ders II Seçmeli
Gruplu Dersler
GST210İçecek Kültürü ve Sunum TeknikleriSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ52-21-2-2222--3-
GST241Banket ve Etkinlik YöntemiSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--5--555-------
GST242Gıda Katkı MaddeleriSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ-55-------------
GST243Et ve Süt Ürünleri TeknolojileriSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ53-2-11--11-11--
GST244Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Yönetim ve OrganizasyonSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ43-3-22343323--2
GST245Gıda İşleme ve Muhafaza YöntemleriSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ54-2-----4--3---
GST246Fermantasyon TeknolojisiSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ52-4--1--41--1--
GST247Gastronomide Saha İncelemeleri ISeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ--5--3----------
GST248Gastronomide Saha İncelemeleri IISeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ--5--3----------
GST250İnovasyon, Girişimcilik ve FSMH (Patent)Seçmeli5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY SERBESTSEÇ2--------5-13---
GST326Sürdürülebilirlik ve Atık YönetimiSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ543325432534----
GST327Zeytin ve ZeytinyağıSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ53-2-2--221--1--
GST328Gastronomide Yeni EğilimlerSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ551325122332251-
GST330Duyusal AnalizSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ53452-25-2--3---
GST334İstanbul Mutfağı ve Meze KültürüSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--14-42-4-----5
GST335Türk Mutfak KültürüSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--3222------2--
GST336Gastronomi ve TurizmSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5-4--3-23--332--
GST337Türk Mutfağında TatlılarSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--55-53-2--2-35
GST339Şarap BilimiSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--23-4--32-21--
GST343Gıda OkuryazarlığıSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ53443----354----
GST345Yemek Sosyolojisi ve AntropolojisiSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ-----3-------5--
GST421Beslenmede Özel GereksinimlerSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ51---12--11-13--
GST422Yemek Fotoğrafçılığı ve StilistliğiSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5--55-5---------
GST424Gastronomide Alan AraştırmalarıSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5-5----------51-
GST426Baharat KültürüSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5--43-3--2--2---
GST427İleri Pastacılık TeknikleriSeçmeli7.YY BÖLSEÇ1,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--45-5--------5
GST428Sağlıklı Beslenme Seçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5----5--5----5--
GST429Gastronomi ve SanatSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ4---523------1--
GST434Gastronomi ve MedyaSeçmeli8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5-3--4-3---344--
GST435Soğuk MutfakSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ433245322232----
GST437Gönüllülük Çalışmaları ISeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ-3-----4-2---2--
GST438Gönüllülük Çalışmaları IISeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ-3-----4-2---2--
GST439Sürdürülebilirlik ve İklim DeğişikliğiSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY SERBESTSEÇ5343----3-------
7.Yarıyıl Ders Planı
Ders KoduDers AdıZorunlu/SeçmeliGrup KoduP1P2P3P4P5P6P7P8P9P10P11P12P13P14P15P16
GST405Gıda MevzuatıZorunlu55-----4-5325--5
GST407Yiyecek İçecek Maliyet KontrolüZorunlu5-------5-------
GST419Yöresel Türk Mutfağı Zorunlu535355553454---5
GST423Sunum ve Servis TeknikleriZorunlu55----5--5------
GST430Gastronomi CoğrafyasıZorunlu5-----3---------
GST433Yiyecek İçecek İşletmelerinde PazarlamaZorunlu4-5--3-33324132-
[G] 7.YY BÖLSEÇ1Bölüm Seçmelisi VIISeçmeli
Gruplu Dersler
GST210İçecek Kültürü ve Sunum TeknikleriSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ52-21-2-2222--3-
GST241Banket ve Etkinlik YöntemiSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--5--555-------
GST242Gıda Katkı MaddeleriSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ-55-------------
GST243Et ve Süt Ürünleri TeknolojileriSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ53-2-11--11-11--
GST244Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Yönetim ve OrganizasyonSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ43-3-22343323--2
GST245Gıda İşleme ve Muhafaza YöntemleriSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ54-2-----4--3---
GST246Fermantasyon TeknolojisiSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ52-4--1--41--1--
GST247Gastronomide Saha İncelemeleri ISeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ--5--3----------
GST248Gastronomide Saha İncelemeleri IISeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ--5--3----------
GST250İnovasyon, Girişimcilik ve FSMH (Patent)Seçmeli5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY SERBESTSEÇ2--------5-13---
GST326Sürdürülebilirlik ve Atık YönetimiSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ543325432534----
GST327Zeytin ve ZeytinyağıSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ53-2-2--221--1--
GST328Gastronomide Yeni EğilimlerSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ551325122332251-
GST330Duyusal AnalizSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ53452-25-2--3---
GST334İstanbul Mutfağı ve Meze KültürüSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--14-42-4-----5
GST335Türk Mutfak KültürüSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--3222------2--
GST336Gastronomi ve TurizmSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5-4--3-23--332--
GST337Türk Mutfağında TatlılarSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--55-53-2--2-35
GST339Şarap BilimiSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--23-4--32-21--
GST343Gıda OkuryazarlığıSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ53443----354----
GST345Yemek Sosyolojisi ve AntropolojisiSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ-----3-------5--
GST421Beslenmede Özel GereksinimlerSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ51---12--11-13--
GST422Yemek Fotoğrafçılığı ve StilistliğiSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5--55-5---------
GST424Gastronomide Alan AraştırmalarıSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5-5----------51-
GST426Baharat KültürüSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5--43-3--2--2---
GST427İleri Pastacılık TeknikleriSeçmeli7.YY BÖLSEÇ1,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--45-5--------5
GST428Sağlıklı Beslenme Seçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5----5--5----5--
GST429Gastronomi ve SanatSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ4---523------1--
GST434Gastronomi ve MedyaSeçmeli8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5-3--4-3---344--
GST435Soğuk MutfakSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ433245322232----
GST437Gönüllülük Çalışmaları ISeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ-3-----4-2---2--
GST438Gönüllülük Çalışmaları IISeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ-3-----4-2---2--
GST439Sürdürülebilirlik ve İklim DeğişikliğiSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY SERBESTSEÇ5343----3-------
8.Yarıyıl Ders Planı
Ders KoduDers AdıZorunlu/SeçmeliGrup KoduP1P2P3P4P5P6P7P8P9P10P11P12P13P14P15P16
GST408Bitirme ProjesiZorunlu551215333315----
[G] 8.YY BÖLSEÇ1Bölüm Seçmeli VIIISeçmeli
[G] 8.YY BÖLSEÇ2Bölüm Seçmeli IXSeçmeli
[G] 8.YY BÖLSEÇ3Bölüm Seçmeli XSeçmeli
[G] 8.YY SERBESTSEÇSerbest SeçmeliSeçmeli
Gruplu Dersler
GST210İçecek Kültürü ve Sunum TeknikleriSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ52-21-2-2222--3-
GST241Banket ve Etkinlik YöntemiSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--5--555-------
GST242Gıda Katkı MaddeleriSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ-55-------------
GST243Et ve Süt Ürünleri TeknolojileriSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ53-2-11--11-11--
GST244Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Yönetim ve OrganizasyonSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ43-3-22343323--2
GST245Gıda İşleme ve Muhafaza YöntemleriSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ54-2-----4--3---
GST246Fermantasyon TeknolojisiSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ52-4--1--41--1--
GST247Gastronomide Saha İncelemeleri ISeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ--5--3----------
GST248Gastronomide Saha İncelemeleri IISeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ--5--3----------
GST250İnovasyon, Girişimcilik ve FSMH (Patent)Seçmeli5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY SERBESTSEÇ2--------5-13---
GST326Sürdürülebilirlik ve Atık YönetimiSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ543325432534----
GST327Zeytin ve ZeytinyağıSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ53-2-2--221--1--
GST328Gastronomide Yeni EğilimlerSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ551325122332251-
GST330Duyusal AnalizSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ53452-25-2--3---
GST334İstanbul Mutfağı ve Meze KültürüSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--14-42-4-----5
GST335Türk Mutfak KültürüSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--3222------2--
GST336Gastronomi ve TurizmSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5-4--3-23--332--
GST337Türk Mutfağında TatlılarSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--55-53-2--2-35
GST339Şarap BilimiSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--23-4--32-21--
GST343Gıda OkuryazarlığıSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ53443----354----
GST345Yemek Sosyolojisi ve AntropolojisiSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ-----3-------5--
GST421Beslenmede Özel GereksinimlerSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ51---12--11-13--
GST422Yemek Fotoğrafçılığı ve StilistliğiSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5--55-5---------
GST424Gastronomide Alan AraştırmalarıSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5-5----------51-
GST426Baharat KültürüSeçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5--43-3--2--2---
GST427İleri Pastacılık TeknikleriSeçmeli7.YY BÖLSEÇ1,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ5--45-5--------5
GST428Sağlıklı Beslenme Seçmeli6.YY BÖLSEÇ,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5----5--5----5--
GST429Gastronomi ve SanatSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ4---523------1--
GST434Gastronomi ve MedyaSeçmeli8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY SERBESTSEÇ5-3--4-3---344--
GST435Soğuk MutfakSeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ433245322232----
GST437Gönüllülük Çalışmaları ISeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ-3-----4-2---2--
GST438Gönüllülük Çalışmaları IISeçmeli3.YY,4.YY,4.YY II,5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ II,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY SERBESTSEÇ-3-----4-2---2--
GST439Sürdürülebilirlik ve İklim DeğişikliğiSeçmeli5.YY BÖLSEÇ,6.YY BÖLSEÇ,7.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ1,8.YY BÖLSEÇ2,8.YY BÖLSEÇ3,3.YY,4.YY,4.YY II,6.YY BÖLSEÇ II,8.YY SERBESTSEÇ5343----3-------

* İlişki düzeyleri 0 (yok) ve 5 (en yüksek) arasında ifade edilmiştir


https://obs.gedik.edu.tr/oibs/bologna/progCourseMatrix.aspx?curSunit=5713&lang=tr