1.Yarıyıl Ders Planı
Ders KoduDers AdıZorunlu/SeçmeliP1P2P3P4P5P6P7P8P9P10P11P12P13P14P15
ASC121Temel Mutfak Uygulamaları-IZorunlu544445435423444
ASC123Türk Mutfağı-IZorunlu533333222332221
ASC125Gıda Hijyeni ve GüvenliğiZorunlu522423254444444
ASC127Yiyecek İçecek İşletmeciliğiZorunlu444333234433443
ASC129Mutfak Planlama ve OrganizasyonuZorunlu554322244554444
2.Yarıyıl Ders Planı
Ders KoduDers AdıZorunlu/SeçmeliP1P2P3P4P5P6P7P8P9P10P11P12P13P14P15
ASC120Menü Planlama ve Maliyet AnaliziZorunlu5432111--------
ASC122Temel Mutfak Uygulamaları-IIZorunlu533355534333345
ASC124Servis ve Görgü KurallarıZorunlu544443444424342
ASC126Türk Mutfağı-IIZorunlu432243322222222
ASC128Gıda CoğrafyasıZorunlu422223321242222
ISS102İş Sağlığı ve GüvenliğiZorunlu--------5------
3.Yarıyıl Ders Planı
Ders KoduDers AdıZorunlu/SeçmeliP1P2P3P4P5P6P7P8P9P10P11P12P13P14P15
AIT201Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - IZorunlu3333333--------
ENG201İngilizce - IZorunlu3333333--------
TRD201Türk Dili - IZorunlu3333333--------
3.YYMESLEKİ UYGULAMALI SEÇMELİ DERS ( 2 ADET )Seçmeli---------------
3.YY IIMESLEKİ SEÇMELİ DERS ( 3 ADET )Seçmeli---------------
ASC231Dünya MutfağıSeçmeli444444444444444
ASC233Pastane ÜrünleriSeçmeli532353533323553
ASC235Soğuk MutfakSeçmeli433245322222232
ASC237Beslenmenin Temel İlkeleriSeçmeli553434234442324
ASC239Gastronomi TurizmiSeçmeli555444434554444
ASC241İçecekler ve ÖzellikleriSeçmeli412121232122221
ASC243Endüstriyel Mutfak ve Toplu Yemek ÜretimiSeçmeli544444343443444
ASC245Gıda TeknolojisiSeçmeli522244323352222
ASC247Konukla İletişimSeçmeli445323434425232
ASC249Mesleki Yabancı DilSeçmeli522455522222431
GRS202GirişimcilikSeçmeli2111111111-----
MYO202Ders Dışı EtkinlikSeçmeli422314221433334
4.Yarıyıl Ders Planı
Ders KoduDers AdıZorunlu/SeçmeliP1P2P3P4P5P6P7P8P9P10P11P12P13P14P15
AIT202Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - IIZorunlu3333333--------
ASC200İşletmede Mesleki EğitimZorunlu555151511551---
ENG202İngilizce - IIZorunlu-34----3-------
TRD202Türk Dili - IZorunlu4-----4--------
SEÇMELİ DERSLER HAVUZU---------------
ASC231Dünya MutfağıSeçmeli444444444444444
ASC233Pastane ÜrünleriSeçmeli532353533323553
ASC235Soğuk MutfakSeçmeli433245322222232
ASC237Beslenmenin Temel İlkeleriSeçmeli553434234442324
ASC239Gastronomi TurizmiSeçmeli555444434554444
ASC241İçecekler ve ÖzellikleriSeçmeli412121232122221
ASC243Endüstriyel Mutfak ve Toplu Yemek ÜretimiSeçmeli544444343443444
ASC245Gıda TeknolojisiSeçmeli522244323352222
ASC247Konukla İletişimSeçmeli445323434425232
ASC249Mesleki Yabancı DilSeçmeli522455522222431
GRS202GirişimcilikSeçmeli2111111111-----
MYO202Ders Dışı EtkinlikSeçmeli422314221433334

* İlişki düzeyleri 0 (yok) ve 5 (en yüksek) arasında ifade edilmiştir


https://obs.gedik.edu.tr/oibs/bologna/progCourseMatrix.aspx?lang=tr&curSunit=5609