1.Yarıyıl Ders Planı
Ders KoduDers AdıZorunlu/SeçmeliGrup KoduP1P2P3P4P5P6P7P8P9P10P11P12
ASC121Temel Mutfak Uygulamaları-IZorunlu544445433444
ASC123Türk Mutfağı-IZorunlu533333222221
ASC125Gıda Hijyeni ve GüvenliğiZorunlu522423254444
ASC127Yiyecek İçecek İşletmeciliğiZorunlu444333233443
ASC129Mutfak Planlama ve OrganizasyonuZorunlu554322244444
2.Yarıyıl Ders Planı
Ders KoduDers AdıZorunlu/SeçmeliGrup KoduP1P2P3P4P5P6P7P8P9P10P11P12
ASC120Menü Planlama ve Maliyet AnaliziZorunlu533334232435
ASC122Temel Mutfak Uygulamaları-IIZorunlu533355533434
ASC124Servis ve Görgü KurallarıZorunlu544353343441
ASC126Türk Mutfağı-IIZorunlu432243322222
ASC128Gıda CoğrafyasıZorunlu422223322222
ISS102İş Sağlığı ve GüvenliğiZorunlu234551511445
3.Yarıyıl Ders Planı
Ders KoduDers AdıZorunlu/SeçmeliGrup KoduP1P2P3P4P5P6P7P8P9P10P11P12
AIT201Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - IZorunlu------------
ENG201İngilizce - IZorunlu1111111-----
TRD201Türk Dili - IZorunlu411511111111
[G] 3.YYMESLEKİ UYGULAMALI SEÇMELİ DERS ( 2 ADET )Seçmeli
[G] 3.YY IIMESLEKİ SEÇMELİ DERS ( 3 ADET )Seçmeli
Gruplu Dersler
ASC231Dünya MutfağıSeçmeli3.YY444444444444
ASC233Pastane ÜrünleriSeçmeli3.YY532353533553
ASC235Soğuk MutfakSeçmeli3.YY433245322232
ASC237Beslenmenin Temel İlkeleriSeçmeli3.YY II553434232324
ASC239Gastronomi TurizmiSeçmeli3.YY II543422433343
ASC241İçecekler ve ÖzellikleriSeçmeli3.YY II412121232221
ASC243Endüstriyel Mutfak ve Toplu Yemek ÜretimiSeçmeli3.YY II544444343444
ASC245Gıda TeknolojisiSeçmeli3.YY II522244322222
ASC247Konukla İletişimSeçmeli3.YY II445323435232
ASC249Mesleki Yabancı DilSeçmeli3.YY II522455522431
GRS202GirişimcilikSeçmeli3.YY II21111111----
MYO202Ders Dışı EtkinlikSeçmeli3.YY II422314223334
4.Yarıyıl Ders Planı
Ders KoduDers AdıZorunlu/SeçmeliGrup KoduP1P2P3P4P5P6P7P8P9P10P11P12
AIT202Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - IIZorunlu111111111111
ASC200İşletmede Mesleki EğitimZorunlu555151511---
ENG202İngilizce - IIZorunlu111111111111
TRD202Türk Dili - IZorunlu------------
SEÇMELİ DERSLER HAVUZU------------
ASC231Dünya MutfağıSeçmeli3.YY444444444444
ASC233Pastane ÜrünleriSeçmeli3.YY532353533553
ASC235Soğuk MutfakSeçmeli3.YY433245322232
ASC237Beslenmenin Temel İlkeleriSeçmeli3.YY II553434232324
ASC239Gastronomi TurizmiSeçmeli3.YY II543422433343
ASC241İçecekler ve ÖzellikleriSeçmeli3.YY II412121232221
ASC243Endüstriyel Mutfak ve Toplu Yemek ÜretimiSeçmeli3.YY II544444343444
ASC245Gıda TeknolojisiSeçmeli3.YY II522244322222
ASC247Konukla İletişimSeçmeli3.YY II445323435232
ASC249Mesleki Yabancı DilSeçmeli3.YY II522455522431
GRS202GirişimcilikSeçmeli3.YY II21111111----
MYO202Ders Dışı EtkinlikSeçmeli3.YY II422314223334

* İlişki düzeyleri 0 (yok) ve 5 (en yüksek) arasında ifade edilmiştir


https://obs.gedik.edu.tr/oibs/bologna/progCourseMatrix.aspx?lang=tr&curSunit=5609