|
|
1.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
ATA101
|
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
GST101
|
Gastronomiye Giriş
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
|
GST107
|
Yiyecek Tarihi ve Kültürü
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
|
GST111
|
Beslenme
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
|
IK101
|
Kariyer Planlama
|
1+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
İNG103
|
İngilizce I
|
6+0+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
|
TUR101
|
Türk Dili I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
UNIV101
|
Üniversite Hayatına Giriş
|
1+0+0
|
Zorunlu
|
0
|
|
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
ATA102
|
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
GST102
|
Mutfak Matematiği ve Terminolojisi
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
|
GST106
|
Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
|
GST108
|
Gıda Bilimi ve Teknolojisi
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
|
GST110
|
İlk Yardım
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
GST112
|
İş Sağlığı ve Güvenliği
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
İNG104
|
İngilizce II
|
6+0+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
|
TUR102
|
Türk Dili II
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
GST207
|
Profesyonel Mutfak Uygulamaları I
|
1+3+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
|
GST209
|
Yiyecek İçecek Yönetimi
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
GST217
|
Mutfak Tasarımı ve Yönetimi
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
|
GST219
|
Gıda Tedarik Zinciri Yönetimi
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
|
İNG201
|
İngilizce III
|
6+0+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
[G] |
3.YY
|
Bölüm Seçmelisi I
|
-
|
Seçmeli
|
5
|
|
1
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
Gruplu Dersler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
GST208
|
Profesyonel Mutfak Uygulamaları II
|
1+3+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
|
GST218
|
Ekmek ve Unlu Mamüller
|
1+3+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
|
GST220
|
Menü Planlama
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
İNG202
|
İngilizce IV
|
6+0+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
[G] |
4.YY
|
Bölüm Seçmelisi II
|
-
|
Seçmeli
|
5
|
|
1
|
[G] |
4.YY II
|
Bölüm Seçmelisi III
|
-
|
Seçmeli
|
5
|
|
1
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
Gruplu Dersler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
GST321
|
Uluslararası Mutfaklar I
|
1+3+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
|
GST325
|
Mesleki İngilizce
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
|
GST329
|
Pastacılık
|
1+3+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
|
YDL301
|
2.Yabancı Dil
|
4+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
[G] |
5.YY BÖLSEÇ
|
Bölüm Seçmelisi IV
|
-
|
Seçmeli
|
5
|
|
1
|
[G] |
5.YY DİSİPSEÇ
|
Disiplinlerarası Seçmeli Ders
|
-
|
Seçmeli
|
4
|
|
1
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
Gruplu Dersler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
6.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
GST302
|
Uluslararası Mutfaklar II
|
1+3+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
|
GST324
|
Türk Mutfağı
|
1+3+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
|
YDL302
|
2. Yabancı Dil
|
4+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
[G] |
6.YY BÖLSEÇ
|
Bölüm Seçmelisi V
|
-
|
Seçmeli
|
5
|
|
1
|
[G] |
6.YY BÖLSEÇ II
|
Bölüm Seçmelisi VI
|
-
|
Seçmeli
|
5
|
|
1
|
[G] |
6.YY DİSİPSEÇ
|
Disiplinlerarası Seçmeli Ders II
|
-
|
Seçmeli
|
4
|
|
1
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
Gruplu Dersler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
7.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
GST405
|
Gıda Mevzuatı
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
GST407
|
Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
GST419
|
Yöresel Türk Mutfağı
|
1+3+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
|
GST423
|
Sunum ve Servis Teknikleri
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
GST430
|
Gastronomi Coğrafyası
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
GST433
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Pazarlama
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
[G] |
7.YY BÖLSEÇ1
|
Bölüm Seçmelisi VII
|
-
|
Seçmeli
|
5
|
|
1
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
Gruplu Dersler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
GST408
|
Bitirme Projesi
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
9
|
|
|
[G] |
8.YY BÖLSEÇ1
|
Bölüm Seçmeli VIII
|
-
|
Seçmeli
|
5
|
|
1
|
[G] |
8.YY BÖLSEÇ2
|
Bölüm Seçmeli IX
|
-
|
Seçmeli
|
5
|
|
1
|
[G] |
8.YY BÖLSEÇ3
|
Bölüm Seçmeli X
|
-
|
Seçmeli
|
5
|
|
1
|
[G] |
8.YY SERBESTSEÇ
|
Serbest Seçmeli
|
-
|
Seçmeli
|
6
|
|
1
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
Gruplu Dersler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|